- HOME
- 記事一覧
記事一覧
-
食べる2017.10.24
TAITTINGER Brand Experience Night where you can experience the world of champagne in Japan
TAITTINGER is very popular champagne which has been widely available at prestigious restaurants all over the world.
The TAITTINGERs have been keeping its quality, cherishing the tradition as an owner as well as the management of it. -
食べる2017.10.23
Le TAITTINGER Culinaire International 「last volume 」 To whom the championship and the glory as a Japan representative will be awarded?
-
食べる2017.10.23
Le TAITTINGER Culinaire International 「middle volume 」The 8 young French cooking chefs’ competition played in earnest
-
食べる2017.10.23
Le TAITTINGER Prix Culinaire International「1st volume 」 What is the Everest of gastronomy?
-
食べる2017.10.23
ル・テタンジェ国際料理賞コンクール【後編】優勝・日本代表の栄光は誰の手に?
-
食べる2017.10.23
ル・テタンジェ国際料理賞コンクール【中編】8名の若手フランス料理人の真剣勝負
-
食べる2017.10.23
ル・テタンジェ国際料理賞コンクール【前編】美食学のエベレストとは?
-
食べる2017.10.20
TATTINGER【テタンジェ】ブランドエクスペリエンスナイト【後編】幻想的なアートの競演♪
-
遊ぶ2017.10.20
TATTINGER【テタンジェ】ブランドエクスペリエンスナイト【前編】法隆寺宝物館がシャンパーニュの世界に変貌!
-
知る2017.10.12
北海道より、ぶどう中継をお届け!
ワイナリーではぶどうの仕込み作業が最盛期を迎えています。
グランポレール4産地では、すでに長野、山梨、岡山のぶどうはその70%以上を仕込み終わり、いよいよ北海道のぶどうの収穫・仕込みがスタートします。
全国的に夏以降の気温がやや低く、酸が高いことが今年のぶどうの特徴になっていますが、北海道の今年のぶどうはどんな顔を見せてくれるでしょうか。